Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det inte så med de flesta kvinnor?




Är det inte så med flesta kvinnor;


att de vill ha en stark man...

De pratar om att mannen ska få

visa alla sina känslor, visa sej svag,

gråta, sörja, etc, etc,......

Men när det kommer till kritan....

så blir ni rädda, känner er otrygga,

saknar fadersgestalten, den friska

starka kompetente hannen.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-19 20:12



Bookmark and Share


  Nanna X
Är det inte så med de flesta män?
att de vill ha en stark kvinna
De pratar om att kvinnan ska få
visa alla sina känslor, visa sej svag,
gråta, sörja, etc, etc,......
Men när det kommer till kritan....
så blir ni rädda, känner er otrygga,
saknar modersgestalten, den friska
starka kompetenta honan.

eller hur ?
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP