Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakt fram i sidospår

Håll din tunga fuktig
vakta dina ord

Låt
aldrig
rosen
i ditt
inre
vissna

Slå
dövörat
till
i närheten
av kommersiella
bakterier

Sukta alltid efter
det lilla extra
som sticker ut

Jag vill gå

asfaltsgräs
med
en rak syn
på mina 44or




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-19 22:15



Bookmark and Share


  Emmelina
kommersiella bakterier och asfaltsgräs är helt fenomenala!
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan