Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Bok




Döden i ditt sista andetag
Kärleken blir din enda lag

Nu får du lämna ditt motstånd
När änglar gått sin sista rond

Kom till oss och vila ut
Dina tvivel når ett slut

Vi ska mätta din hunger
Allting jublar och sjunger

Det är det här som är din död
Slut är det äntligen på all din nöd.

Men varför inte komma hem redan i livet?
Ditt namn är i Livets Bok skrivet.

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-19 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP