Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midvinterskott



Astro Fluxer Mimbolinn Sacro Sanct

I Dess Förra Salighets Ciggysajt

Promenadsegrars Syretäthet

Bombybyxa i Salems Rullstensås

Proflux Midervind Gapskratt Rubank

Kuskersox Alavi Midvinterskott

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-19 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP