Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonglädje ( Preflux )




Habeerdomm Kuskerdomm Preluxor

Ruxinder Kasaana Bombybuxx

Prefana Köksvägen Ömhet

Kalubor Saagernånn Puxy

Kvadrat lixom Lagerbugg

Mixy Stolgångs Harmonii

Köksy Vaalerboom Jesaja

Morgonglädje Skaparljus Predox




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-20 01:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härlig.....
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP