Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhet Ömhet




Muxor Biljana Hungerdaam

Kaaby Suxxynomm Kadabra

Ingelssfär kruxxidom Förfäära

Rox Audhumbla Knågersdim

Saxofoon Riksnyheter Kravlös

Begnotts Sikonamm Ömhet Ömhet

Atmofix Begrunda Dess Överhet

Åtta Jubel doomydox Paragrom 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-20 01:31



Bookmark and Share


  Feminaz
Den energin, mjao:)
2010-03-20

    ej medlem längre
skön rytm...
2010-03-20

    OrvarOscar
Stilig som en nihilistisk mustasch
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP