Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pollygraaf smekning Och Månsken



Pollygraaf Thunder Paara Diolux Solana

Baagerthoms Struts I Dess Innehavande

Dina Vackra Ögonaböj Pyylover Monsan

Vadå Monsan I En Fagrare Morgondimma

Du Som Läser Detta Hur Känns Det

Sug Lamboo Strids Padååm In Exelsior




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2010-03-20 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP