Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomshyss / del 1

Någon öppnar
en dörr
in
faller
en julgran

Helvetet bor
i en hall
barfota med
barr
under sulan

Någon sveper en vodka
och busungarna
slapp undan
igen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 200 gånger
Publicerad 2010-03-20 20:32



Bookmark and Share


  Gawain
... burleskt
ska det vara.
2010-03-20

  Gawain
Folkhemmet lever, burlekst men sant,,
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan