Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under tiden så går jag till tandläkaren

Du är död

Äntligen kan
du
le mot döden




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-20 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan