Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2009

det som var. många frågor, inga svar.
Sorg och död, och liv..
och tankar om en framtid.

Mörkret som försvann.
Sextio mil bort, från det som var hem, nu
är allting nytt,
det gamla är dött.

Ingenting är som förut,

men blodet är fortfarande rött.




Fri vers av Ceek4truth
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-21 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ceek4truth
Ceek4truth