Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?

Letar efter orden,

att beskriva tanken

jag försöker fånga.




Fri vers av Ceek4truth
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-21 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ceek4truth
Ceek4truth