Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstavsskav plåster saknas

Jag föddes
med klena nerver

Poesin
är som ett skavsår
i min själ

Döende meningar
bildar nya
sträckor
av meningslöshet

Gamblodet
i min mun
smakar
som
en rioja från 97

Min sandlåda
är fylld utav
kattskit
och en restresa
lockar mer än
någonsin

Men
under
asfalten
slår
våren ut

Jag stannar kvar
ett tag
till





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-21 14:28



Bookmark and Share


  ljudit
klart du ska din perenna snödroppe!
fint beskrivet :)
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan