Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All förståelse i världen

Det onda, det sköra, det nakna, alla fläckar jag trampar i
Faller långt och osunt in i en medelmåttig diet av krossade kexhjärtan.
Andas du i plastpåse så vill jag ta bort den, du kan andas i min navel och uppfylla mitt syrefattiga blod

Ge mig din hand - alla fingrars löften ska jag bryta
Avskuren trohetsed rinner ut i sanden, våra avloppssystem geggas igen av slem och mögliga viskningar
Charmen brann, men åts upp och försvann

Du förgör mig, jag förför dig,
Ditt hat förångas och svetten bränner hål i min ömtåliga hud
Hur kunde vi begära av varandra, all förståelse i världen, när jag inte förstår dig och hur du förråder mig

[ 2009-08-01 ]




Fri vers av Kian Nesca
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-21 14:35



Bookmark and Share


  Kian Nesca
infantsgame: tackar tackar :)
2010-03-21

  infantsgame
"Ge mig din hand - alla fingrars löften ska jag bryta"

Snyggt gjort där, den raden får mig att rysa (:
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Kian Nesca
Kian Nesca