Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsmakt

Det som väcktes ur snö - det som rycktes från död
Får ditt blod att nu hejdlöst rinna

Ur en istäckt gestalt hördes ord som löd,
"Den som döden väcker, ska själv döden finna"




Fri vers av Kian Nesca
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-21 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kian Nesca
Kian Nesca