Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Älska med mej på ett tåg till Barcelona




Älska med mej

hett & romantiskt

Ta med mej på ett

tåg till Barcelona

Kyss mina tårar

så ska jag

lindra dina sorger

Se hur jag har blivit

så att jag kan

bli den jag är

Älska med mej

i en sovvagn

till Barcelona

Vi ska koppla

på Kärlekens lok

till våra livs

trasiga vagnset

av år

och

vi ska sväva

och

allting ska tina

och läka

:
:
:
:

*




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-21 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP