Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




En återkommande nattlig dröm






Jag kommer till olika teaterrepetioner.

Kända framstående skådespelare,

Lena Endre, Pernilla August, Ingmar Bergman

& många andra.

Jag blir tillfrågad om jag vill ha en liten roll.

Men jag ges aldrig regi, utan förväntas

att kunna min roll, vilket är pressande.

Går runt på dessa teatrar i labyrinter

av rum & får ingen klarhet i hur

jag ska kunna lyckas.

Tappar bort mina saker, kläder,

plånbok, överhuvudtaget rörigt

& svårt få kontakt med ensemble

& regissör......

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-21 19:56



Bookmark and Share


  walborg
En typisk mardröm, som alla människor har ibland. Temat här är det förvirrade barnet som ingen vuxen ser och förstår och hjälper till rätta inför vuxenlivet.
2010-03-21

  Akke
Det finns av en pjäs som heter "Livet är en Dröm" av Pedro Calderón
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP