Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O-val

Det är bara på utsidan
jag är
förtär
det jag på insidan bär.

 

 




Fri vers (Fri form) av Leif Furstedt
Läst 218 gånger
Publicerad 2010-03-21 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt