Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanmakt och praktförakt

Solens tid dör
Ingen människa hörs
Det är kallt, kallt, kallt
Men timmen du föddes så skrev du kontrakt
En måstespakt

Du måste gå
Måste möta ditt kall
Nötas in, nötas ut
Fast du är slut

Du måste ut
Fast timmen är sen
Fast det verkar som du redan gjort ditt allt
Ditt kall är att fastna i tankarnas makt
Men du måste ut

Måste ut
Måste ut överallt
Komma ut ur ditt skal
Bytas ut och bli normal

[ 22 mars 2010. Egentligen en låttext faktiskt.. :) ]




Fri vers av Kian Nesca
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-22 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kian Nesca
Kian Nesca