Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min hjärna är ute och cyklar i en nedförsbacke.

för allt för länge
har jag känns detta
och allt för länge
har det gått utför

accelrera
utför
för alltid
ingenting kan stoppa det


sväng höger
en obekväm sanning
ett liv i verkligheten
ett liv i sorg

sväng vänster
en fantastisk fantasi
ett liv i förnekelse
ett liv i lycka

sväng inte
kör rakt ut för stupet
aldrig några problem
varken lycka eller sorg


tiden är knapp
min hjärna splittras
jag måste välja nu
att svänga tar kraft




rädda mig
kom som en vind
vänd mig åt vänster
vänd mig åt höger


jag måste klara det här





tiden är knapp
och orken oexisterande.




Fri vers av EddiePeddieKaramellen
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-22 18:23



Bookmark and Share


  Carsten
Du har en förmåga, tycker jag, att beskriva ett helt livsförlopp med vardagsbilder, som kanske samtidigt ändå kan tas just vad de är. Kanske (jag tror inte det, min läsning ger inte det intrycket). Det ringlande, kringlande, knixiga ordflödet stämmer också både till eftrtanke och musikaliska känslorus. Nedför backen - sväng - att svänga tar kraft. Hjärnan rusar! Ett stort tack!
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

EddiePeddieKaramellen
EddiePeddieKaramellen