Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets lysande druvor




I min själs djupaste gruvor
Växer mörkrets lysande druvor

Där dricker jag med änglar den ljuvaste källa
Vi dyker i en skimrande bassäng glada & sälla

Långt bortom jordelivets problem & strid
Vilar jag & helas i den underbaraste frid

Till drömmarnas mirakulösa värld
Går varje natt min lyckliga färd.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-22 20:07



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Mycket vacker!
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP