Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pizzabudet

Tävlar med mig själv
i
dött lopp
lägger mig precis
innan mållinjen
och skrattar åt
för tidiga
hjärtattacker

Själv
är jag småfet, lycklig
och petar näsan med
flottiga fingrar

Livet är underligt
oopps nu
kom
pizzabudet
ha det fint !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 193 gånger
Publicerad 2005-11-05 17:48



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
När jag läser detta ler jag och tänker:Den där Ola,han kan få till det han...
2005-11-06

    Helena Holmström
Det bubblar av livslust i många av dina texter, så ock denna! Härligt att du finns här på jorden med dina positiva texter!
2005-11-05

    afrika
härligt härligt

(men farligt farligt, hos host harkel -Ursäkta det där)

Seriöst så tyckte jag att det här var härligt. Speciellt de två sista styckena!
Kanske du inte ska använda själv i första stycket då du börjar det andra med "själv är jag..." det blir som att du motsäger dig själv... AHA, någon form av dubbelmoral eller ambivalens kanske? Fast du verkar ju tillfreds. Nåja svammel, svammel: h.ä.r.l.i.g.t.

Jag skrattade högt lite grand
2005-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan