Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Elsa~Maj & Gud~Britt har kommit UT!



Elsa~Maj & Gud~Britt har kommit ut
Halva släkten la till ett tjut




Nu är dom ett äkta officiellt lesbiskt par
Trots den massiva giftiga kritiken från far

Nu är dom i kärleken fria
Struntar i att omgivningen skria


Dom gifte sej i en kyrka
Uppfyllda av församlingens godhet & styrka


Ömhet & smek
Livet är kärlek.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-23 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP