Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Det är hemskt och skönt att leva

Jag är trött på att leva.

Jag är trött på att vara trött.

Jag bär på en sån sorg.

Ensamheten är tung att bära


Och denna Längtan.

Kom och håll om mej

Låt mej älska dej



Jag bär på en sån vrede.

Jag bär på en sån glädje & kärlek.

Det är ensamt med en sån kärlek.

Det är hemskt att leva.

Det är skönt att leva.

Nu gråter jag.

Dricker mina tårars ljus.







Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-23 19:51



Bookmark and Share


  Miss Mod
Jättefin text och avslutning
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP