Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår glasaktiga natur

Ett varmt leende i direkt seende

av vår glasaktiga natur

det transparenta

tillåtande tysta stilla

kärleksfulla lätta

gränslöst fria

likt en oändlig vas utan glas

vari allt blommar och vissnar




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-23 20:54



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Det förefaller mig att du har ett bättre ordförråd i svenskan, för mig är det tvärtom och många av mina texter är översatta från engelskan (gammal musiker)

Be well,
LPatrikWJ
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP