Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädda drömmarnas land

Hör ljudet av ensamhetens eko
Känn smaken av drömmarnas magi
Stanna upp, låt världen gå fri

Doften av stormens förödelse
kan du greppa i din hand
och krossa den

snälla, rädda
våra drömmars land




Fri vers av Alp
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-23 21:05



Bookmark and Share


  Neesy
Jätte bra!
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Alp