Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resandefolk, lyfta fötter

har du varit där?




en kråka i stugun, på väg ut ur bilden

 

 

 

 

 

en sjuka,

 

att vara tingad, att resa sig,
(läs kursivt, eller lägg din betoning där den känns adekvat och viktig)

riktningarna är möjliga - i alla vädersteck

 

en destination är, magadan, så ouppnåelig

hur jag ärligt ville rota mig
igenom hela första bästa

papperskorg

 

landsändarna, det innersta, ragunda kommun -

badar i min semestersol




Prosa av wayward - taiga
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-23 21:18



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej wayward!

Kråkan tar resan med sig, och jag njuter av ännu en text, ännu ett berättaruniversum värt att vänta på. Tyvärr har jag inte varit där. Hälsar vännen Fredrik
2010-03-24

  Per Teofilusson
Jojo, Indalsälven, man har skådat bjerv där, jag blev inramad av vattenflöden där en tre fyra dagar, alla vägar var förbjudna, inkl telefonvägen, gick m bästavännen o pratade livet m hakorna lutade i varandra, barnen plaskade nakna vid förstukvisten. Like your läsanvisning! Du litar på att vi klarar läsningen själv. Magadan, ett material för en vägsailor? En ort? "landsändarna, det innersta": höjer jo fjärrblicken. Det finns mkt fint när man slingrar sig på vägarna inåt riket.
2010-03-24

  Vind
Språk o känsla katalyserar... (Waow liksom)
2010-03-24

  Carola Zettergren
Helt enkelt underbart, är det!!!
2010-03-24

    ej medlem längre
du är unik och du är unikt bra och du skriver unikt underbart! jag gottar mig!
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga