Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Mor har blivit dement, hjälp....




Hon minns inte vad som hänt en halvtimme tidigare.

Hur ska man förhålla sej till sånt?

Hon är en pigg 79-åring annars, men

hennes närminne sviker nu,

och det är hemskt att bevittna. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-23 21:48



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
mina barns farfar, som är en mycket välkänd skribent. och har varit otroligt skärpt. drabbades bara drygt 60 år gammal. det är en stor sorg.
Men det är ju bara att spela med.
din sorg är säkert värre.
och det finns säkert mycket profissionella (stavning..) att rådfråga.
det brukar oxå finnas mycket information här på internet.
2010-03-23

  walborg
Hon minns det gamla, hon minns Dig, och taktil beröring, musik och gemensamma rutiner från förr får henne med i nuet. Känslorna försvinner aldrig och gamla tider finns alltid till hennes glädje.
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP