Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag känner jag mej som ett bortglömt föråldrat barn




Som att längta efter att mamma eller pappa ska komma

till dagis, men är försenade ...

Jag är 5 år igen ... ska få en pulka i för tidig julklapp

så fort som snön kommer

Mamma och pappa har skilt sej ... jag förstår inte

varför ... Fröknarna här är snälla

och kamraterna, men jag längtar hem...

Är inte van vid att vara på dagis hela dagarna...



Liknande diffus hemlängtan har jag idag,

är hemma men ändå längtar jag hem ...

Känner mej bortglömd och ignorerad,

lever i en slags exil ... alienerad och ledsen,

varför ska livet vara så hårt och svårt??

Varför kan man inte bara få åka hem?




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-23 23:43



Bookmark and Share


  Elwania
ja ibland kommer den lilla eller den lille fram igen
den som suttit längst in
och väntat på att bli hörd
fint att du ser den lille pojken
i dig
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP