Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var bättre förr


Ska man ta en fika, ja då bantar troligen mitt sällskap

och ska man gå ut och ta ett bloss, ja då har säkert den vännen slutat röka

Och inte nog med det....för jag och vännerna från förr vi skrattar inte åt samma saker längre

Trist!




Fri vers av Therés
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-24 02:09



Bookmark and Share


    Maria Malm
Tiderna förändras och vi med den.
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!