Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Ur nattens lotus II

 



läppjar

din kärleks sötma

hämningslöst ger vi oss hän

in i det vilda ljuset

& du smakar min

bultande varma

hårdhet

och

natten djupnar

förlösande

* 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-24 19:11



Bookmark and Share


  Elwania
passion in the bloood
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP