Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Ur nattens lotus III







ur nattens lotus

flödar motgiftet

vi dricker det med öppna sinnen

och murarna rämnar

vi är nakna inför varandra

2 vackra mänskoänglar

vi älskar varandra

och

gråter

äntligen

glädjens frid






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-24 19:19



Bookmark and Share


  Elwania
underbar
väcker upp
liv
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP