Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta upp mot skyn för en värdefull syn

Slakta
dina visioner
ögon är
öppna
för
illussioner

En svart katt
passerar vägen
och
du spottar
tre gånger
åt vänster
med stängd
vindruta

Life stinks
och grisarna
går på
två
ben

Rännstenen
är full
du får hitta
en annan sovplats

Titta
mot stjärnorna
förr eller
senare
får du
önska dig
någonting




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 178 gånger
Publicerad 2010-03-24 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan