Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag visslar med tänder som gnisslar

Jag petar kråkor
ur näsan
och dom
flyger
vidare
som
om
ingenting hade
hänt

Visslar på
en
käck melodi
sparkar
mig
fri
mot nylagd
asfalt

Det gör
ont
när
tåspetsar brister

Barndomens spöken
leker med mitt vuxna jag
och visst
kan jag fortfarande
hoppa på ett ben
/ helst på höger för
vänster knä
har börjat jävlas lite smått/

Mellanölen
värmer
min
mellanålderskropp

Poesin rinner
ut som
mensblod

vita ark

Ostrukturerat




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-24 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan