Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner?

Du är besviken på mej nu, jag vet.
Det kan vara svårt att ta en verklighet

men känslorna du vill ha kan man inte konstruera
i falskhet mellan dej och mej skulle det resultera

men bara vänner är väl inte helt fel?
Jag vet att för den som älskar kräver det en hel del

men det är allt jag kan ställa upp på
som jag sa så blir det aldrig mer än så

Kanske krossar jag ditt hjärta med mitt besked
men det är öppna kort jag spelar med.

Jag vill inte såra en värdefull vän som dej
och hoppas du som vän blir kvar hos mej.

Jag har varit där själv så jag vet hur det ömmar
men allt som du sörjer är bara drömmar...




Fri vers av Malaska
Läst 120 gånger
Publicerad 2010-03-25 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malaska