Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tagen med storm så att säga...


Besegrad

Du kom
Du såg
Du segrade
Jag - ditt slagfält!




Fri vers av Malaska
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-25 09:11



Bookmark and Share


  Anna*
Mmmm, klassisk, stormig, passionerad
2010-03-25

  Poetblod
Klassisk på något sätt.
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Malaska