Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där natten

"Jag älskar dig" sa jag.
"Lilla hjärtat, jag vet" svarade du
och kysste min hals och höll om mig
den där felande natten.
Jag suckade tungt och smekte din kind
och kände din förbannande andedräkt
som stank av rödvin och cigg.

"Jag älskar dig också. Och det vet du,
och jag vet. Och vi vet. Alltid. Fan." sa du
och tittade plågat bort.

"Jag hatar dig, ditt äckel." sa jag och log.
"Jag hatar dig också." sa du
och vi vandrade vidare in i värre missöden,

den där jävla natten.




Fri vers av Eldskimmer
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-25 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eldskimmer
Eldskimmer