Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag som ida..g

blomma
det är det mesta som händer
men i mina händer strömmar det
och i strömmen finns det fisk

fisk är min bästa vän
mina vänner är som en skål
skålen är full

av midsommarblomster




Fri vers av Erycinae
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-25 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erycinae
Erycinae