Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Kärlek är skönt






kärlek är skönt
gräset är grönt

vi behövde våra sår bota
så vi sprang barfota

över stock sten & gräs
i ursinne & fräs

vi bestämde oss för att rymma
men så började det skymma

vi gick in till vår skogssjö
lät våra bekymmer dö

det var alldeles nyss
nu skimrar vi i en kyss

över tjärnen är det dimma
genom natten vi simma

du är så underbart fin
kan inte fatta att du är min

sen älskar vi under en gran
sover skönt halva dan






Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-25 19:52



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vacker!
med fint rim
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP