Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysser Varandras Glittrande Knottror



Kysser Varandras Glittrande Knottror

Vidrör Varandra Endast Med Munnen

Vi Står Ute I Snön 10 minus

Läppars Tungors Genomlysning

Sagomirakulös Hetta. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-25 21:16



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Härligt varmt och gott...kort och gosigt varmt, men oändligt vackert/B
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP