Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kolla




Svensk visdom




hoa hoa hajja

moma kajja susususu

rro boo thhh kvarkum

immo aba solin kembro

viderkalien myskho kalas

kvimp salanum ohhhhpp




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-25 23:52



Bookmark and Share


  Elwania
Jag ser att du använder en lokal dialekt
av galaxtiska
och jag instämmer med ett krixonmontolinflanitivt
bejakande
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP