Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns alltid ett ännat sätt att se på det som smärtar mest, det finns alltid sätt att förneka men det finns bara ett sätt att få svar




Även stora timglas har en form... en trång passage där möten sker

Det är aldrig en persons fel
att två bråkar.

Felet är att ge andra
en del av ansvaret,
för att få någon
att bekräfta ett fel…

Sådana har vi,

 

Men inte tid.

 

 




Fri vers (Fri form) av Leif Furstedt
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-25 23:53



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Hmmm , en oändligt fin titel, som säger mycket, liksom resten av dina ord...
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt