Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omedvetna framtiden

Där satt han
Ensam på en bänk
Mitt i parken

Fundersam
och
Omedveten

Om hur allt skulle sluta
Om allt skulle lösa sig

Kärleken han bar på
Var för tung för en person
Men sorgen att bli lämnad
Skulle bli alldeles för stor

Där satt han
Helt utan kontroll
Utan en tanke
Om hur han skulle få allt att sluta

Att berätta
För hans bästa vän
Att hon är det vackraste han vet
Om hon då lämnar han
Vad är kommer då att ske?




Fri vers av Albin Larsson
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-26 02:46



Bookmark and Share


  Arro
vackert
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Albin Larsson