Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan inte gömma sig.

På fri fot, i flykt,
Demonerna finns där ute,
Vart du än springer,
Vart du än går,
Livet är tufft,
De skapar djupa spår,
De jag fått lära mig,
Är att stanna upp,
Ta tag i problem,
Ta demonerna där de står,
Göra det oväntade,
Men nu står jag här,
Med ett simpelt problem,
Svaren i min hjärna,
Men för rädd att röra mig,
För rädd att inse,
Att jag måste satsa allt,
För att verkligen kunna se.




Fri vers av Albin Larsson
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-26 04:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albin Larsson