Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De allra flesta som snackar om comeback...



Dom vet inte vad en


                                   C o m e b a c k


                                                           är för något.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-26 21:22



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
eller
de tror att de vet det
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP