Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om 100.000 år...




Hoppas våran kyss ska sträcka sej genom århundraden

Kärleken kan aldrig dö, även fast våra kroppar ska multna

Låt oss kyssa varandras rädslor och mardrömmar

Vi kan flyga utanför våra kroppar rakt in i ömheten

Om 100.000 år hoppas jag att vi är läkta och kan jubla

Allting har sin tid, även alla helveten fast dom avtar

Gud ber oss ta emot ömhet och kraft, det är upp till oss att ta emot

Om 100.000 år så kommer kärleken ha fullkomnats på Jorden

Vi kysser varandras erogena zoner, ser varandra, blir 1.

I skuggan flämtar vi efter vår samtidiga orgasm

Om 100.000 år ska vår sådd bära frukt i ljuspulser

Den nya andliga människan ska skratta och njuta livet.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-27 04:05



Bookmark and Share


    Mikaela Stigsdotter Larsson
Oh, det låter underbart!
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP