Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOLD

EM +

G

Gold
C
I found gold
CM
so bright and shiny
G
but oh so cold
G
and i was told
C
to let it go
CM
to save my soul
G
and my sweet heart

G C EM

but i couldnt bear to lose
AM
what i had looked for
CM BM am
for so long
G C EM
and i wasnt strong enough to chose
CM BM AM
from right and wrong

G
SO HERE I GO
D
AND I DONT KNOW
AM
WHERE IM GOING TO
C
WHERE IM GOING TO
G
JUST LET IT BE
D
THE PAIN IN ME
AM c
ITS SO SILLY ITS SO SILLY
g d am c x2
THE PAIN IN ME




Fri vers av mannaminne
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-27 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mannaminne