Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lova

Jesus kom aldrig till mig
men det gjorde en massa andra istället
tvivelaktiga typer skulle någon ha sagt
oduglingar för det mesta
och vi fick inte särskilt mycket gjort
karman gick minus
men hatten satt där den skulle
och alla kunde systemets öppetider
och det gick alltid nya tåg
allt handlade om att förbereda sig
inför den stora dagen
när alla döda dagar skulle återuppstå
och förvandlas till ett ljus i klara färger
och vi skulle dansa och skratta
tiden skulle stå still




Fri vers av mannaminne
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-06 15:28



Bookmark and Share


  Nanna X
härligt anslag!
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

mannaminne