Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitklädd kvinna

Jag är en vitklädd ung kvinna,
med guldrufs och för många önskningar för omvärlden.

Jag går nästan alltid i vitt,
och om jag inte gör det är det alltid någon som undrar vad som är fel.

Felet är att jag är fan inte vit någonstans.

Så jag har istället vita klänningar,
ett guldrufs och pretentiösa drömmar om livet.




Fri vers av Eldskimmer
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-27 16:47



Bookmark and Share


  kråkan VIP
Ha!..kul..och tragiskt samtidigt..bra text..
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Eldskimmer
Eldskimmer