Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hymn till förlorade kramar

Släck alla
stjärnor
inatt kan
vi inte
önska
oss
mer

Stoftet från
våra
önskedrömmar
sprider sig
som
leenden
på deprimerade
läppar

Jag är inte
mörkrädd
länge mamma




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 102 gånger
Publicerad 2010-03-27 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan