Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Låt mej få gråta ut i din famn





Åhhh...

Åhhhhhh....

Ahhh...

Om jag kunde inför en annan älskande

& förstående mänska...... visa mina sår

& mina svaga länkar... tömma de svarta

garderoberna på fanstyg & smärtor....

Har hela livet varit fast i tvånget att

vara den starka lillebrodern.... han som

ska uppmuntra & stödja & släta över...


Jag orkar inte längre!

Låt mej få gråta i din famn.







Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-27 19:38



Bookmark and Share


  ZARIFE DEMIR
Så känslafull!
Vackert!
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP